Újdonságok

A honlap üzembe lett helyezve

2012.01.28 20:33
Ma indítottuk el új webes prezentációnkat. Képgalériánkat folyamatosan töltjük.
Teljes cikk
<< 1 | 2

Köszöntelek  benneteket honlapomon


Gyertek el velem egy képzeletbeli utazásra, ahol minden álomszerű, légies és könnyed és semmi más nem számít csak a boldogság, melynek kapuján készültök belépni, vagy amit újra és újra át szeretnének élni.

Fontos döntés, esetleg döntések sorozata hozta el a percet, amikor ha akarjuk, ha nem valószínűleg minden egy kicsit más lesz és mi abban szeretnénk segíteni, hogy ez az esemény minél zökkenőmentesebben, idegeskedések nélkül, teljes egyensúlyban teljen el.

Esküvő, vagy sok év után a fogadalom megerősítése egyaránt jelentőségteljes alkalom, minden érintett megérdemli, hogy jó érzésekkel gondoljon vissza rá évek múltán is.

Ez a fő ok, amiért elhatároztam, elkezdem és teszem a dolgom, segítek mindenben annak aki csak szeretné. Na és nem mellékesen szeretem is csinálni, szeretem a pörgést, a szervezkedést, a mosolyt az elégedettséget látni mások arcán.

Elsősorban azt szeretném megmutatni, hogy azok, akik csak kevesebbet tudnak szánni életük egyik legfontosabb eseményére, azoknak is lehet szép és egyedi esküvőjük csak meg kell találni a megfelelő szolgáltatókat, beleadni a szívünket és kreativitásunkat.


Szeretettel várlak Benneteket egy kötetlen, teljesen ingyenes beszélgetésre, ahol megismerhettek, átbeszélhetjük, mit is szeretnétek.

Hívjatok,  írjatok e-mailt, vagy keressetek a Facebook-on, én itt vagyok.

Köszönöm

Csapatunk

Tomaszewski Andrea - Szervező

Telefon: 06-30-294-4488  

Origami dekoráció - Mészáros Csilla

www.csillaorigamidekoracio.com

Szulyák Gizella -Esküvői fotózás

www.fotoeskuvo.atw.hu  06-30-2313935

Molnár "Anton" László - Élőzene -DJ- Műsorvezetés

www.eskuvozenesz.com  www.abcduo.hu  06-30-972-1826

DAVIDEO - Dávid László

Esküvői Fotó-Video  www.davideo.hu

Ferenci Krisztina - Kozmetika, smink

 Tel.: 06-30-394-6000  

Ezeken kívül partnereink között szerepelnek

Színvonalas rendezvényhelyszínek,  Kiváló cukrászda,   Fergeteges hangulatot teremtő DJ,   Sokoldalú esküvőizenész, Nem túl harsány, de dolgát jól értő vőfély,  Energiabomba Ceremóniamester,   Tapasztalt virágos....  Várjuk...


Elérhetőség

06-30-294-4488